Gouverneur op bezoek bij De Ankerplaats in Grashoek 

Vandaag donderdag 13 oktober 2011 hebben we een bezoek gehad van de nieuwe gouverneur Theo Bovens. De gouverneur is op kennismakingstoer in Limburg en bracht een bezoek aan Peel en Maas. Aan ons de vraag of ze konden komen eten bij het eetpunt. Aangezien we dit niet hebben op donderdag, hebben we voorgesteld dat ze met de dagvoorziening konden eten. Dit vonden ze een leuk idee en vanmorgen was het zover. De gouverneur, Dhr. Theo Bovens, en de burgemeester van Peel en Maas, Mevr. Wilma Delissen-van Tongerlo, zijn een hapje komen eten.

 

De mensen van de dagvoorziening vonden het erg gezellig en hebben heerlijk met de gouverneur en burgemeester kunnen kletsen, wat overigens in het dialect kon. Maar ook de vrijwilligers van de dagvoorziening werden nog eens extra bedankt voor hun inzet door de gouverneur en de burgemeester.

 

Na het eten hebben ze nog een rondleiding gehad door het hele gebouw. Ook zijn we gaan kijken naar de verbouwing en

naar de gymzaal. Gouverneur Bovens was enorm verrast dat zo'n kleine kern zo'n geweldig gemeenschaphuis heeft waar zoveel verenigingen gebruik van maken. Hierop hebben we hem verteld dat wij als gemeenschap ook enorm trots zijn op "De Ankerplaats" (ons multifunctioneel centrum) en natuurlijk vooral trots zijn op alle vijwilligers die dit allemaal mogelijk maken. Gemeenschapshuis "De Ankerplaats" bedankt Gouverneur Theo Bovens en Burgemeester Wilma Delissen-van Tongerlo voor hun komst naar Grashoek.

 

Onderstaand kunt u enkele foto's bekijken van dit bezoek. (Klik op de foto's voor een grote versie.)