Heropening van De Brem in Grashoek op 17 December 

Eindelijk was het dan zover. Nadat ruim 2 jaar geleden de voorbereidingen van start zijn gegaan is de verbouwing van De Brem in Grashoek een feit. Zaterdag 17 December om 15:00 uur werd De Brem heropend!

 

Wethouder Wim Hermans, Martien Reinders van gemeenschapshuis De Ankerplaats in Grashoek, Loed Gielen van Jong Nederland Grashoek, Grad Drissen van de dorpsdagvoorziening Grashoek en Hans Hendricks van B.S.O. Okidoki hadden de eer om samen het lintje te knippen. Fanfare Semper Avanti zorgde voor een feestelijke muzikale omlijsting en speelde nog een felicitatiemars nadat het lintje was geknipt. Er gingen ook meer dan 100 ballonnen de lucht in, wat een mooie aanblik opleverde. Kortom, het was een feest!

 

Buiten werden suikerspinnen gemaakt en binnen konden de mensen De Brem bekijken. Jong Nederland ging rond met heerlijke, door de kinderen zelfgemaakte, hapjes. De dorpsdagvoorziening van Grashoek had mooie zelfgemaakte handwerkjes meegenomen en de buitenschoolse opvang had een stand waar kinderen, onder andere, zelf een schilderwerkje met een rietje konden blazen met de meest prachtige resultaten.

In de grote zaal kregen de mensen koffie en thee en konden de kinderen leuke oud hollandse spellen doen. Er was veel interesse en de opkomst was groot. Iedereen was zeer te spreken over het resultaat. Het was een geslaagde dag. Gemeenschapshuis De Ankerplaats in Grashoek is weer klaar voor de toekomst!

 

Bekijk nu de foto's van deze bijzondere dag!

Nieuwsbrief 

Wilt u ook de nieuwsbrief van de ankerplaats ontvangen? Meld u dan nu aan: