Infoloket Grashoek officieel van start 

De afgelopen jaren hebben de KBO de Dorpsraad en Zijactief zich sterk gemaakt om een infoloket in Grashoek van de grond te krijgen. Frits Verlinden voorzitter van de dorpsraad was dan ook blij om in het bijzijn van vertegenwoordiger van deze verenigingen en organisaties op donderdag 10 juli het startsein te geven voor de opening van het infoloket.

Wil van der Coelen regisseur gemeenschapsontwikkeling & en zelfsturing roemde de samenhorigheid en het eigeninitiatief van de Grashoekse inwoners. Hierdoor is er al heel veel tot stand gekomen binnen deze (h)echte gemeenschap. Het infoloket waar de inwoners nu met hun persoonlijke hulpvragen terecht kunnen is hierop een welkome aanvulling. Zeker nu onze volksvertegenwoordiger definitief besloten hebben de WMO wetgeving op 01-01-2015 te laten ingaan.

 

Alle aanwezige wensen de vrijwillige ouderenadviseurs heel veel succes met hun werkzaamheden voor het infoloket van Grashoek.

 

Het info loket is een keer in de twee weken geopend op donderdag in de even week van 10.00 - 12.00 uur in de Brem.

Vlnr.

Louis Dambacher ouderenadviseur; Frans van Lier voorzitter KBO; Wil van der Coelen regisseur gemeenschapsontwikkeling en zelfsturing; Andrea Cruisberg ouderenadviseur; Marianne Gommans bestuurslid zijactief; Frits Verlinden voorzitter Dorpsraad; Bert Coppers ouderenadviseur; Jac Haenraets ouderenadviseur; Annemie Sprenkels voorzitster Zijactief; Sandra Titulaer Ambassadeur RABO Grashoek; Marion Donders senioradviseur RABO; Jan Custers adviseur dorpsoverleg