Lezing in Grashoek: wie geeft u het vertrouwen? 

Metis Notarissen Helden gaat binnenkort een tweetal lezingen verzorgen. Deze lezingen worden gegeven door notaris mr. Yvonne Willemse. Beide lezingen zullen gaan over onderwerpen die op dit moment actueel zijn zoals de eigen bijdrage in het kader van de Wet Langdurige Zorg, het afstemmen van testamenten hierop en het tijdig regelen van een notariële volmacht (levenstestament): wie geeft u het vertrouwen als u het zelf niet meer kunt?

 

Wij nodigen u hierbij van harte uit om (één van) deze lezingen bij te wonen. De eerste bijeenkomst zal zijn op woensdag 7 juni 2017 om 19.30 uur in gemeenschapshuis De Ankerplaats in Grashoek en de tweede bijeenkomst zal zijn op donderdag 8 juni 2017 om 19.30 uur in dorpshuis De Sprunk in Koningslust. Deze avonden zijn vrij toegankelijk en de koffie/thee met iets lekkers erbij staan voor u klaar.

 

Aanmelden kan per mail via marielle.wilms@metisnotarissen.nl of telefonisch via 077-3590970 / 088-3040303.

 

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om één van deze lezingen bij te wonen, mag u uiteraard een afspraak maken of gewoon even binnenlopen op ons kantoor, dan praten wij u graag vrijblijvend bij over de laatste ontwikkelingen. Heeft u reeds eerder testamenten opgemaakt? In verband met wetswijzigingen zijn deze mogelijk niet meer (fiscaal) optimaal. Ook dan verzorgen wij graag een gratis scan voor u om dit te controleren. Neemt u ook hiervoor gerust contact met ons op via eerder gemeld mailadres of telefoonnummer.

 

Metis Notarissen Helden, Willem van Hornestraat 61, 5988 AP Helden.