Onze nieuwe voorzitter stelt zich voor 

Stichting Gemeenschapshuis Grashoek heeft een nieuwe voorzitter: Miranda Gommans. Nadat voorzitter Martien Reinders bij de afgelopen jaarvergadering zich niet meer herkiesbaar heeft gesteld neemt nu ons bestuurslid Miranda Gommans deze taak op zich. Miranda stelt zich graag even aan u voor:

 

"Ik ben geboren in Kepèl en sinds 1993 woonachtig in Grashoek en getrouwd met 'unne echte Grashookse', namelijk Henri van Rijt. In 2010 is onze zoon Leike geboren.

In mijn professionele leven ben ik werkzaam in Venlo als teamleider van het VMBO op college Den Hulster.

 

Het sociale leven in een dorp als 'de Grashook' heeft een grote meerwaarde voor het welbevinden van mensen. Voor mij is het van belang dat je daar dan ook een bijdrage aan levert. Dit is voor mij begonnen als leidster van een groep van Jong Nederland Grashoek. Na acht jaar hadden de jongeren van onze groep de leeftijd bereikt om er mee te stoppen en was ik toe aan nieuwe uitdaging. Twee jaar geleden werd ik benaderd om in het bestuur van De Ankerplaats deel te nemen en ik doe dat sindsdien met veel plezier. Het voorzitterschap zie ik als een enorme uitdaging waar ik me volledig voor ga inzetten, hopende op een prettige en plezierige samenwerking met alle gebruikers van De Ankerplaats en alle bewoners van 'de Grashook'."

 

Miranda, wij willen jou veel succes wensen in deze nieuwe functie!