Project “Grashoek leeft verder” van start 

Het project “Grashoek leeft verder” heeft groen licht gekregen van het College van de gemeente Peel en Maas, dat akkoord is gegaan met het beschikbaar stellen van een investeringssubsidie voor de verbouwing van Gemeenschapshuis De Ankerplaats.

 

Grashoek leeft verder is een gezamenlijk project van Jong Nederland Grashoek, de Dagvoorziening, Kindcentra Peel en Maas en Stichting Gemeenschapshuis Grashoek, waarbij het gemeenschapshuis wordt verbouwd om, nu en in de toekomst, te kunnen voldoen aan de wensen van de betrokken gebruikers en daarmee de gemeenschap. Het gebouw zal dusdanig worden aangepast zodat het weer volledig bij de tijd is.

 

Wilt u meer weten over dit project, dan nodigen wij u uit om 13 April aanstaande een kijkje te komen nemen naar de tekeningen en uw vragen te stellen aan de werkgroep. Inloop is mogelijk van 19:30 tot 21:00 uur in gemeenschapshuis De Ankerplaats in Grashoek. Om 20:00 uur zal er een korte presentatie zijn, waarbij u door de betrokken partijen geïnformeerd wordt over het plan. Heeft u geen tijd om langs te komen, dan kunt u de ontwikkelingen van het project volgen op deze website op de pagina Grashoek leeft verder.