Dorpsontmoeting Grashoek "De Vlashof" 

De Dorpsontmoeting, Wie zijn wij, wat doe wij en waar zijn wij te vinden? 

Deze Dorpsontmoeting is bedoeld voor mensen uit Grashoek of mensen die een binding hebben met Grashoek. Onze dagvoorziening heeft in januari 2005 haar deuren geopend in Grashoek. Wij hebben een ruimte in de Ankerplaats en de ingang is aan de Vlasstraat.

We zijn gezellig samen bezig met verschillende activiteiten, waarbij we natuurlijk rekening houden met de wensen van onze deelnemers. Onze vrijwilligers zorgen voor gezelligheid, een lekker kopje koffie en een heerlijke warme maaltijd, dit alles tegen een kleine vergoeding. Het is tevens mogelijk om van het GBK dorpsvervoer gebruik te maken als de afstand te groot is en u moeilijk ter been bent.

 

Wilt u eens gewoon een kijkje komen nemen wat bijvoorbeeld een kennis of familielid hier doet, of denkt u “zou dat misschien iets voor mij zijn” (dit kan natuurlijk als vrijwilliger of deelnemer) dan mag u altijd vrijblijvend binnen komen lopen en een kopje koffie meedrinken. We kunnen u dan verdere informatie geven en kijken wat we eventueel voor u of voor elkaar kunnen betekenen.

 

We zijn geopend op dinsdag en donderdag van 9.30 uur tot 16.00 uur en op vrijdagochtend van 9.30 uur tot 13.00 uur.

Voor vragen mag u op de openingsdagen ook bellen 077- 8506974 of mailen: grashoek@dorpsontmoeting.nl